Лечение на вашата болката

Безопасно облекчаване на болката при бременност и кърмене

Научете всичко, което е необходимо да знаете за употребата на продукти Волтарен, ако сте бременна или кърмите.

Болкоуспокоителни и бременност

Когато сте бременна и кърмите, трябва да внимавате какви лекарства приемате, тъй като много от обичайните лекарства не са безопасни за използване през това време. Винаги трябва да се консултирате с вашия лекар или фармацевт, преди да приемате лекарства докато сте бременна или кърмите.

Мога ли да използвам Волтарен при бременност?

Ако сте бременна, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт преди употребата на геловете Волтарен.
Геловете Волтарен не трябва да се използват последните 3 месеца от бременността и трябва да се прилагат единствено след лекарска препоръка през първите 6 месеца от бременността.

*Exercise in pregnancy - Pregnancy and baby guide - NHS Choices. 2016. Exercise in pregnancy - Pregnancy and baby guide - NHS Choices. [ONLINE] Available at: http://www.nhs.uk/conditions/pregnancy-and-baby/pages/pregnancy-exercise.aspx. [Accessed 20 April 2016].

Болкоуспокоителни и бременност

ЗНАЕТЕ ЛИ?

Ако останете активни по време на бременността, доказателствата показват, че е по-малко вероятно да имате проблеми в по-късния стадий на бременността и при раждането.*

49% от родителите казват, че болката в тялото им пречи да вдигат децата си

Можете ли да използвате Волтарен докато кърмите?

Геловете Волтарен трябва да се използват единствено след лекарска препоръка по време на кърменето, тъй като диклофенак преминава в малки количества в кърмата. Подари това обстоятелство, геловете Волтарен не трябва да се прилагат върху гърдите на кърмещите майки, нито на друго място върху големи области от кожата и за продължителен период от време.

*GSK Global Pain Index Research, full report p. 102 (2014)

Научете повече

Упражненията и вашето тяло

Научете повече за ползите от упражненията и как поддържането във форма може да помогне да сте здрави и за облекчаване на болката.

Прочетете повече

Болки и лечение

Научете как трябва да лекувате вашата специфична болка...

Прочетете повече

Обяснение на различните типове болка

Научете повече за различните типове болка, които е възможно да изпитате, и открийте какво се крие зад болката, която чувстваме.

Прочетете повече
65% от хората изпитват болка в тялото поне веднъж седмично 65% от хората изпитват болка в тялото поне веднъж седмично